Post by ancloudatvato on Mar 6, 2022 13:31:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lost Lands 6 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lost Lands 6 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja generatoriaus monetas ▞▞▞
▞▞▞ Lost Lands 6 2022 version ▞▞▞
Tikrai geras žaidimas. man patiko.
Geras
Iki šiol man patiko visi prarastų žemių žaidimai. Nors kartais tai gali būti gana sunku suprasti, todėl tenka daug atsitiktinai bakstelėti, kol kas nors atsitiks.
Paprastai visas Lost Lands vertinčiau 5 žvaigždutėmis, bet įstrigo dėl gedimo iškart po to, kai Maaronas nužudė Cassandra. Panašu, kad gedimas prasidėjo bandant užburti plunksnas personalui, griuvėsiai nerašytų. Tada staiga jis baigėsi ir grąžino mane į įprastą laiką, bet dabar nieko neveikia, net užuomina nieko nepadarys. Įdiegsiu iš naujo ir žiūrėsiu.
Kad ir kiek kartų ir kiek būčiau rašęs Ramoną, kapo neatidaryčiau. Šis žaidimas sugedęs ir beprasmis
Lost Lands 6 Cabaran cms
Įdomus mažas mįslių dėlionė
Šis žaidimas buvo puikus, bet nežinau kodėl, bet jis neleis man baigti žaidimas !
Neleis man dėti viršutinio laiptelio lentų pirmoje vietoje.
Linksma, kol to nėra. Šoninių galvosūkių per daug
Linksmybės Niekada nėra nuobodu!
Aš skyriau tik 1 žvaigždutę už šią dalį cus satanic elements ir už nusikaltimą!
Mėgstu šiuos žaidimus, bet 6-oje dėl programavimo klaidos negalite praeiti už 1 galvosūkio. Dėdami lentas negalite dėti viršutinio laiptelio, nes lenta yra žemiau piršto ir kad ir ką bandytumėte, niekada jos nepadėsite. Šį trūkumą tikrai reikia pašalinti, nes matau, kad kiti minėjo tą pačią problemą
Silpniausias iš prarastų žemių žaidimų, nes tai labiau „išvalymas po skyriaus“ nei ilgas žaidimas (bet gal kai kam labiau patinka...) O kas, po velnių, vyksta su Susan plaukais? Bet vis tiek- labai geras, linksmas ir protingas žaidimas!!!
Linksmas žaidimas! Man pavyko žaisti apie 90 proc. žaidimo, bet įstrigo toje dalyje, kur nuskleidėte medalioną nuo nesąmoningo Maarono ir įdėjote jį į knygą. Žaidimas trikdo ir aš negalėjau praeiti tos dalies. Ir mygtukas Užuomina nieko nedaro... išskyrus tai, kad tai gera istorija ir įdomus žaidimas.
Puikus žaidimas, labai smagu
Kitten Match Dėlionė knmb
Vienas geriausių pabėgimo žaidimų, kokį tik esu žaidęs. Geri galvosūkiai, sukeliantys priklausomybę ir, žinoma, puikus siužetas su mažais klipais. Ačiū už tokius žaidimus.
Lost Lands 6 রোমাঞ্চকর sgr
Patiko.Tikrai reikėjo geriau daryti su nuodų milteliais, užuomina visiškai neturėjo prasmės, nebuvo jokios tvarkos. Maniau, kad tai trikdo ir beveik pašalinau.
Kol kas labai gerai, dar nėra jokių defektų.
Labai patinka LL serija, bet LL6 turi daug trikdžių Android. Pirma, negalėjau atidaryti knygos su medalionu, po žaidimo iš naujo iš pradžių negaliu naudotis skraidančiu aparatu ir negaliu tęsti. Prieš tai žaidžiau visus 5 kitus ir niekada neturėjau šios problemos. Be to, grafika nėra tokia sklandi kaip kitų ir istorija sustoja, nes reikia įkelti daugiau. Pataisykite, nes aš tikrai noriu baigti
Patarimai neveikia tinkamai
Lost Lands 6 রোমাঞ্চকর sgr
Deja, teko pašalinti, kaip ir su ankstesne Lost Lands, nes negalėjau uždėti diržų ant drakono aitvaro mechanizmo. Kaip ši klaida dar nebuvo ištaisyta, jei tai buvo LABAI dažna žaidėjų problema kelis mėnesius?
Žaidimas turi nesklandumų. Apnuodijau lordą, gavau „pakrančių diržą deltai sklandytuvui“. Bandant pritvirtinti prie mechaninių sparnų, tai nieko nedaro. Taigi aš bandžiau naudoti užuominą, bet užuomina taip pat neatrodo, kad nebūtų panaudota nei viena moneta. Nors turiu monetų, užuomina neveikia. Ar kas nors žino sprendimą šiuo klausimu?
Būtų skyręs 5 žvaigždutes, bet esu žaidimo pabaigoje ir jame yra klaidų, kurios neleidžia man judėti į priekį. Netgi naudojau užuominas, bet jos neveikia, nes sugedo dirželiai prie skrajutės ir neprisijungia. Iš komentarų matau, kad ne aš vienas turiu šią problemą. Pataisykite tai ir aš pakeisiu 1 žvaigždutę į 5, kitu atveju pašalinsiu.
Žaidimas yra nuostabus, tačiau kai kuriuos įkalčius ir galvosūkius galima priartinti. Ir paverskite spalvotus galvosūkius draugiškesnius spalviniams akliesiems.
Man patinka šie žaidimai, problema yra ta, kad yra klaida, todėl simbolis nebus įtrauktas į knygą, kad gautų burtą išgelbėti Maaroną. Be to, mygtukas „Atgal“ yra per arti inventoriaus, o tai erzina atgal, kai bandote pasirinkti naudotiną prekę.
Pirmos trys rungtynės buvo geriausios, atrodo, kad jos tampa trumpesnės ir lengvesnės. Tai buvo įdomus žaidimas, bet nereikalauja tiek daug mąstymo. Be to, kodėl Susan apsikirpo Karen? Norėčiau pasikalbėti su jūsų vadovu!!
Negaliu perkelti spalvotos pudros su telefonu! Jei žaidžiate telefonu, viename iš galvosūkių yra klaida ir jūs negalite progresuoti. Prasta forma
Žaidimas užstrigo prie sklandytuvo. Tai neleis man užsidėti dirželių.
Negaliu melžti buivolo!!!! Aš užstrigau!!!! Pataisykite, pls, nes man labai patinka žaidimas!!
Programa neveikia tinkamai, vienas galvosūkis (svarstyklės, kėbulas ir dubenys) neveikia, todėl aš netęsiu žaidimo. Prašau padėk man.
Bandote žaisti naujausią žaidimą ir norite sumokėti 20,00 USD, bet dabar, sumokėję visus žaidimus, dabar norite pasiekti mano duomenų nuotraukų failus!? Nagi!!
Žaidimas užstrigo žaidžiant paslėptą objektą. Kreipėsi į kūrėjus dėl pagalbos ir jie nedelsdami susisiekė su manimi dėl pataisos. Šis žaidimas yra sudėtingas ir įdomus👍👍
man patinka nuotykiai. tai labai sudėtinga ir man patinka, kaip galvosūkiai bando jus apgauti, bet tai lengva (šiek tiek lol)
Aš užstrigau! Aš esu toje vietoje, kur jūs turite nušokti nuo Morans pilies, o vieninteliai kambariai, į kuriuos galiu patekti, yra miegamasis ir platforma. Užuominos neveiks ir kambaryje neliko jokių veiksmų taškų. Bandžiau gauti pagalbos iš internetinės apžvalgos, bet ir ten nesisekė. Man patiko paskutiniai žaidimai, bet atrodo, kad šis man nepavyko. Aš važiuoju bet kur ar darau bet ką ir nenoriu bandyti pradėti viso žaidimo iš naujo. Prašome padėti
Patiko žaidimas, kuriame buvo rašoma, kad visa istorija nemokama, bet kai gavau premiją, tai buvo 1,99 arba 30 monetų, tai nėra nemokama, ar jūs visi melavote, man nerūpi, kad man meluotų.
Lost Lands 6 Cabaran cms
Įdomus žaidimas, galvosūkiai nebuvo per sunkūs, o menas ir istorija buvo fenomenalūs. Man tai patiko!
man patiko žaidimas, bet atsidarys tik mažame lange, todėl žaisti sunku