Post by ancloudatvato on Mar 6, 2022 13:28:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Clash - Battle Sim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Clash - Battle Sim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code infinite all ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Clash - Battle Sim 2022 version ▞▞▞
Patiko!
myliu šį žaidimą
Geriausi nei kiti panašūs žaidimai😍😍😍😍😍
sklandus srautas
Tai smagu ir sukelia priklausomybę, tačiau arenai sulaukia 3 žvaigždučių. Reitingas iš tikrųjų nėra prasmingas ir aš laimėjau beveik visas rungtynes, bet gaunu 50 reitingą, o mano jėgos yra daug aukštesnės nei žmonės, esantys aukščiau už mane, ir aš iš tikrųjų juos įveikiau, kai juos puolu. Galima atrakinti daugybę kortelių, bet visada gausite turimų kortelių kopijas, todėl naujų atrakinimas atrodo retas
Man patiko žaidimas, jis gerai, turėtumėte jį išbandyti, manau, kad jis vis dar yra kūrimo stadijoje, kad būtų lengva žaisti ir suprantama.
Geras potencialas, bet trūksta turinio ir sugedusi „arenos“ sistema
Paskyros susiejimas nepasiekiamas, pažanga bus labai lėta, nebent kiekvieną kartą, kai išvalysite lygį, duodantį gerą auksinį apdovanojimą, žiūrėsite vaizdo įrašą. Nėra esminio taktinio elemento, bent jau žaidimo pradžioje. Žaidimas greitai tampa nuobodus, nes supranti, kad tiesiog ieškote aukso ir žiūrite reklamas už tiek pat, kiek žaidžiate
Žaidimas iš pradžių gana įdomus, bet aš esu ant bangos 530 ir mačiau gal 20 skirtingų karių ir 3 herojus, šiame žaidime nėra pakankamai turinio... tikiuosi, kad bus pridėta naujų dalykų
Kingdom Clash-Sim di battaglie Strategia mpg
Arena įstrigo ties 1296. Prieš manąjį buvo apžvalga, kurioje prieš kurį laiką buvo pasakyta tas pats. Žaidimas miręs.
tave užkabina lol
žaidimas miręs, jokių atnaujinimų
myliu tai
Be jokios abejonės, tai smagu, bet reikia tobulėti ir pataisyti arenos sistemą, ten kovota daugiau nei 60 kartų, bet trofėjaus nebuvo gautas.
KALO BISA TOLONG DI KAITKAN DENGAN AKUN GOOGLE PLAY ŽAIDIMAS BIAR MAKIN SERU
Geras žaidimas, bet darosi nuobodus, atrodo, kad jis netampa didesnis ir negauni daugiau karių, kitas „tikras“ čiulpus doodoo turi potencialo
Būčiau skyręs 5 žvaigždutes, bet problema ta, kad kai kovoju arenoje gavau 0 trofėjų, visada net aš laimiu mūšį
Geras žaidimas nc atnaujinimas Naujas kareivis plsss🤗🤗🤗
Labai gerai
Kingdom Clash - Battle Sim Strategia plpt
šaunus žaidimas kol kas. ne taip, kaip kiti žaidimai, kuriuose kasdien be proto prisijungiate ir pildote dienraščius, kol jūsų smegenys dar veikia roboto režimu. bus atnaujinta vėliau
Tai tikrai gerai
Trofėjų sistema labai šykšti, beveik neegzistuoja
Nuobodu, nes arena sulūžusi ir negali progresuoti.
Sugedusi PvP sistema, negali pažengti į priekį... per įprastą žaidimą praleisti laiką, nėra daug
Neblogas žaidimas.
Vienas geriausių žaidimų, kuriuos žaidžiau per ilgą laiką. Labai malonu. Būtų puiku atnaujinti atnaujinimą, laukti, kol galėsi išbandyti kitas funkcijas, pakilti arenos laiptais, atrakinti daugiau karių, daugiau nei 10 herojų arba atrakinti daugiau nei 3...prašau...ar daugiau nei 1 herojus vienu metu turi būti naudojamas toje pačioje kovoje?
Turiu klaidą, ištaisykite problemas, visos mano kariuomenės dingo, kai pasieksiu 30 tūkst., turiu 0 galių. Ar yra kokių nors kūrėjų ar palaikymo komandos, kurios atsakytų į mano pagalbos bilietą žaidime, jau pridėkite mano progreso nuotraukas. Padėkite man palaikyti jūsų žaidimą, nes esu didelis gerbėjas jūsų žaidimo
Žaidimas sulaužytas.
The Way Home - Pixel Roguelike የእንቅስቃሴ wtsx
4 žvaigždutės už žaidimą, bet dabar nebegaliu prisijungti, spėju, kad tai klaida... Taigi prašome rūpintis žaidimu.... Man jis labai patinka...
Neatsakau, kai atidarau
Žaidimas nebaigtas. AI arena. Šlykštu.
hhhmm...mantap...
Prašau pataisyti areną, aš pradėjau prieš porą dienų ir šiuo metu esu 41 tūkst. jėgos, bet mano arenos reitingas nukrito iki 71 ir nesvarbu, kiek kartų žaisčiau arenoje, mano reitingas nepakyla per pastarąsias 3 dienas. leido žemyn, nors aš jį žaidžiu
Nereikia turėti naujų kortelių. Negaunu trofėjų, o įveik kiekvieną varžovą arenoje ir dėl to vis krenta reitingas. Ketinate pašalinti žaidimą, nes jis pradeda erzinti ir nuobodu vien dėl šių dviejų problemų.Trečią kartą mano komentaras ištrinamas Dėl tam tikrų priežasčių mano sąžininga nuomonė nėra priimtina Žaidimas šlykštus Trofėjai nepadidėja apie 1290~ Nėra žaidimo režimų, kurie būtų linksmi Istorija nenaudinga, nes ji netampa sunkesnė. rekomenduoju visai