Post by ancloudatvato on Mar 6, 2022 13:25:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slingshot Smash-Shooting Range ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slingshot Smash-Shooting Range IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatute võtmete häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Slingshot Smash-Shooting Range 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib see väga, kuid sellel on liiga palju reklaame
Oli lõbus kuni õpetuse lõpuni, lvl 5. Nüüd on see reklaam pärast iga missiooni. Mängud pole sellised, nagu nad varem on. Need kõik muutuvad lihtsalt reklaamideks, mille vahel on väike mäng.
Pole enam relva, vaid sina🤔
Pärast paari esimest vooru pole väljakutse.
Ma tõesti armastan seda mängu. Kuid viimased 4 päeva ei lase see mul mängida ja sulgub pidevalt. Palun parandage ja ma parandan reitingut
Väga lõbus. Parem kui Angry Birds.
Liiga palju reklaame!! Reklaamid kestavad kauem kui mäng. desinstallin
Väga korduv ja palju-palju reklaame.
Щенячий патруль - друзьям Приключения bvg
Löök oleks hea mäng, kui iga taseme järel ei oleks lisa.
Slingshot Smash-Shooting Range Arkády wat
Kas saate lisada gta ragdolli füüsika? Aitäh
Slingshot Smash-Shooting Range Аркаде bbha
Just hakkas mängima ja siiani hea, võib-olla paljudele reklaamijatele küll
Mulle meeldivad tropid
Naeruväärne hulk lisasid!! Rohkem vaatamist kui mänguaega. Ma ei oska öelda, kas mulle meeldiks see mäng piisavalt, et osta tasuta versioon. desinstallin
Allalaaditud rakendus. Mängis suurepäraselt 2 nädalat. Nüüd jookseb pidevalt kokku
Slingshot Smash-Shooting Range Arkády wat
Hea mäng, nad peaksid reklaamid parandama
Vinge! Suurepärane mäng, suurepärane graafika, mitte ajaraiskamine, teeb mind väljakutsuvalt õnnelikuks!😁Küsimus; miks mõned inimesed jätavad arvustuse, kui nad pole veel rakendust PROOVInud? 🙄🤔🤯🥸🤡
1 sekund mängu kuni 10 minutit reklaame. see on nõme mäng, kuid see pole reklaamiaega väärt, hävitab mängu kohutavalt
See on lõbus. Loodetavasti on teil veel selliseid mänge
Kui kõik mehed viimasele pallile saad, peate lisamist vaatama, et nad saaksid rohkem. Aeg-ajalt raha ei pahanda, aga see hakkas kogu aeg olema mitte minu jaoks. Eemaldasin mängu. See oli okei mäng
Kui ma mängin tulistamismängu, siis ma eeldan, et suudan sihtida sinna, kuhu osutan, MITTE VASTUSUUNAS! Aitäh, hüvasti
OGGY
Slingshot Smash-Shooting Range Аркаде bstz
Mäng oli mängimiseks okei. Reklaamid on väga tüütud. Annab teile iga taseme või kahe kohta 25-sekundilise reklaami ja seda ei saa vahele jätta. Tase kestab võib-olla 20 sekundit.
Hämmastav! See on nagu Angry Birds, kuid 3D-s!
बबुु ही सुुदर बेहतरीन JabardanSth NishanebabaSth Nishanebabaja Ka mäng प्रॉब्लम से भभ यह ैै कि एडएडर्टाइज बाकी गेम बबुु सुुदर बेहतरीन लूूगा जानदार
Parim
Mängimine on lõbus, kuid tundub, et enamasti on tegemist reklaamidega kui mänguga. Jah, saate MAKSA reklaamide puudumise eest, kuid kui tegite seda iga mängu puhul, jääte katki.
Suurepärane aja tapja. See muutub korduvaks. Kuid enamik reklaame on piisavalt lühikesed, et muuta see elamiskõlblikuks...
IGAV. ALGKOOL
See oleks lõbus mäng, aga kes see ikka tahab pärast iga mängukorda reklaami vaadata. Kustutasin selle oma telefonist.
Lõbus, kuid tasemed said kiiresti otsa, mängides ikka
See, milline nali välja näeb, oleks olnud lõbus, kuid ainult reklaamid ja muud reklaamid.
Väga raske harjuda ümberpööratud juhtimisega.
Mäng on lihtne ja jah, täis reklaame.. aga kõige suurem pettumus oli see, kui nägin seda mängu reklaamides, kuidas väikesed punased mehed rääkisid... nad kutsusid sind luuseriks versus lihtsalt märgi üleval hoidmine... aga kui sa selle alla laadid, siis nad ära räägi... Arvasin, et see võib olla selline seade nagu heli.. aga ilmselt lihtsalt trikk, et meelitada teid seda alla laadima.
Slingshot Smash-Shooting Range Arkaadmängud cozw
Kohutav mäng paljudele reklaamidele
kas keegi teine tunneb, et see mäng on rassistlik? miks me tapame pruunid inimesed?
Tasemed hakkavad korduma
Küsib, kas soovite tasu eest reklaami vaadata, paneb teid vaatamata seda vaatama. See ei tundu olevat oskused, raskused või mängus edasiminek
lõbus mäng, kui sulle meeldib hambaid tõmmata. reklaam kuulutuse järel kuulutuse järel. Miks peaks keegi veetma selle päti peale rohkem kui 5 minutit. Ma pigem hüppaksin kaktuse selga ja veedan tunde oma tagumikust nõelu välja korjates!
See mäng haiseb. Liiga palju reklaame!!
Inverteerida
Tore mäng 😋😋
Pärast iga taset on 30-sekundiline reklaam. Vaatate rohkem reklaame kui mängite. Deinstalleerin mängu.
Liiga palju promo alguses
Okei. Juhtseadmed ei ole nii paindlikud. Hea.
Väga halb rakendus. Ära raiska oma aega. Nii paljud lisavad
Mäng pole halb, kuid reklaamide arv muudab selle mängimatuks. Kui näete ühte reklaami, siis see viib teid teise reklaami juurde, seejärel Google Playsse ning peate sulgema ja uuesti alustama. ÄRGE RASKAKE OMA AEGA SELLE MÄNGUGA!
viis viis paljude reklaamide juurde 1 iga 2 taseme järel